Předkrm, chuťovka, svačina – ingredience a příprava ...
Špaldové sušenky bez cukru Vše smícháme dohromady a uděláme kuličky, na plechu přitlačit vidličkou a péct na 180°C max. 15 minut (já pekla 12 minut). Je to velmi jednoduché a...
aneb cesta z města: prosince 2014
Aby jí uchránil před zlými vlivy světa, zejména pak před křesťanstvím, uvěznil jí v kamenné věži, kde jí obklopil přepychem. Jedním ze sloužících byl však tajemný křesťanem a přivedl Barboru k víře. Jakmile se to otec dověděl, chtěl aby se zřekla vír
Bio mouky ORGANIS -
Udělejte něco pro vaše zdraví, vyzkoušejte bio mouku a nebudete chtít péct z ničeho jiného. Navíc existuje hned několik druhů bio mouky, od špaldové, přes kokosovou, až po žaludovou. Vše záleží jen na tom, jak chcete experimentovat, a co všechno z ta
Chia mouka -
Špenátové suchary pro psy (bez masa) jsou vyrobeny podle zásad Yoggies. Jsou bez chemie, obilí, solí, cukrů i sóji. Vyrobeny jsou ze zeleniny (žádný odpad ani vedlejší produtky rostlinného původu), bezlepkové mouky, vývaru z masa a kostí i vajec. Skv
Tři lehké a zdravé snídaně – Tchibo
Místo rajčat zkuste olivy (nakrájejte zvlášť a vmíchejte na konec), najemno nasekanou papriku (také na konec) nebo kousek okurky bez semínek. Zdravá miska: šakšuka kuskus s vajíčkem. Kouzlo tohoto receptu tkví v tom, že můžete jednotlivé suroviny var
Recepty | Trhovka BIO
POHANKOVÉ ROHLÍČKY BEZ LEPKU. 250g pohankové mouky, 200g másla, 70g kokosového cukru. 100g mletých lískových oříšků, ½ lžičky vanilky, špetka soli. Ze surovin vypracujeme vláčné těsto a necháme 1hod. v chladu. Pečeme na 180 cca 15 až 20 minut podle v
Pralinka: co jsou to podstatná jména
buchty zešpaldové mouky: vltava wohnout: akce letni kino příbram: ... Izrael bez cestovky – co vidět a navštívit v Izraeli; Průvodce „Izrael bez cestovky“. Kam se vydat, jaká zajímavá místa vidět a navštívit v Izraeli, kdy vyrazit a další rady na ces
Makrobiotika - Základní makrobiotické recepty
½ kgšpaldové mouky, 15 dkg Ceres softu , 2 nastrouhané mrkve, sůl, trochu vody Vypracovat tuhé těsto, nechat odpočinout a pak rozdělit na dvě části. Vyválet plát, dát na pech na pečící papír, posypat na plátky nakrájenými jablky, rozinky, opra
Cejlecký zpravodaj
Cejlecký zpravodaj Stránka 6 Koláky s bezovým želé a drobenkou Na těsto: 400g polohr. mouky, 200g celozrnné špaldové mouky, 30g droždí, 250 ml vlažného mléka, 2 vejce, 100g rozpuštěného másla, 50 g
Dobroty, léto 2014 - Dezerty A Pečení
Dobroty, léto 2014 A M AR ZD dobroty dobro DU KlA Á VN Ů US 0K 0 00 3 magazín o bio, dobrém jídle a dobrém žití i t é n o l n Rs Číslo 8 léto 2014 nápoje zmrzlina á v o d o h Ja ovou s mandl smetanou …a smetany Na mnoho způsobů razítko prodejny Časop